Anđelka Tomašević, Dejana Erić, Teodora Berić i Ana Mihajlović predstavljaju definiciju lepote, mladosti, slobode, elegancije i življenja života punim plućima.

Njihovi profili na Ig sijaju lepotom, humorom, predivnim komentarima o nezi, ljubavi, prijateljstvu i baš zbog toga su ove četiri gracije izabrane da predstavljaju našu zemlju u najvećem bjuti takmičenju koje je region ikada video!

Riđokosa manekenka Anđelka Tomašević predstavljala je Srbiju na Miss Earth 2013. godine i na Miss Univerzum 2014.

Omiljeno je lice domaćih i svetskih brendova, sa relacije London-Beograd sletela je u Beograd i pleni grad osmehom i vedrinom. Zovu je sprskom Ritom Hejvort. Pametna, duhovita i lepa, uvek je spremna da vidi lepotu u detaljima i u svakom danu.

Ig citat: “Obožavam skin care noćnu rutinu i uživam pred odlazak na spavanje da se mackam i negujem lice!“

Je ’l i vi kad gledate svoje slike tačno znate kako ste se osećali u tom trenutku ili u tom periodu života? Ili sam samo ja toliki ludak?!

andjelka tomasevic
Promo 

Teodora Berić, za fanove i prijatelje samo Tea, pre nego što je postala model, bila je đak generacije u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji. Govori tri jezika, a četvrti su lepota i humor.

Teini postovi ulepšavaju dane jednostavnošću, elegancijom i zabavnim, duhovitim opaskama na razne teme.

Zaljubljena u more, grad i prirodu, Tea koristi sve trenutke svoje mladosti da uživa u sitnicama i sunčevim zracima.

Ig citat: Smile often.

teodora beric
Promo 

Dejana Erić, pevačica i bjuti blogerka, jedna je od naša četiri “Čarlijeva anđela” koju Instagram zajednica jedva čeka iz dana u dan.

Njen zarazan osmeh, fotke sa psićem, bjuti saveti i svakodnevne nedoumice svake mlade dame od 30 godina zadržaće vas u čitanju postova kao u čitanju knjige.

Ig citati: Koliko se vaša rutina razlikuje danas u odnosu na tinejdžerske dane? Iskreno bih volela da imam neki vremeplov da se vratim i kažem mlađoj sebi sve ovo što znam danas jer koža pamti! Zato budite nežni i pažljivi prema njoj bez obzira na godine!”

“Stvori svoja pravila i menjaj ih kad god ti prestanu činiti uslugu”.

dejana eric
Promo 

Kada je Ana Mihajlović pre 15 godina počela da osvaja svetske piste, svetski modni eksperti predviđali su da će jedina uspeti da skine sa trona neprikosnovenu Žizel Bundšen.

Ana lepotu čuva u neobičnom licu, u osmehu u očima i suncu koje se probija kroz svaku njenu fotku na Instagramu.

Ig citat: Table for two.

ana mihajlovic
Promo 

Četiri dame prirodne lepote najbolji su ambasadori naše zemlje u predstavljanju vrhunske nege prirodnim preparatima. Uz osam koleginica iz Hrvatske i BiH, Ana, Tea, Dejana i Anđelka učestvuju u Rox Beauty Battle, sasvim novom, nikad viđenom takmičenju, koji će se na Instagramu voditi ovog leta, ali na 'bojnom polju', Instagramima 12 devojaka, koje će armiju obožavalaca zabavljati i edukovati, pozivati na izazove i osigurati im fenomenalne popuste za nikad povoljniju kupovinu beauty gadgeta za podmlađivanje kod kuće, zahvaljujući kojima će vam koža izgledati kao nakon profesionalnog tretmana u salonu. Nakon predstavljanja influenserki, na njihovim Instagram profilima kreću izazovi i iznenađenja, a u jednom trenutku ROX Beauty spojiće ih na zajedničkom druženju u Zagrebu.

A kako će se 12 influenserki iz regiona snaći u nedeljnim izazovima? Verujte nam na reč, ovakvu “bitku” još niste videli!

Zaprati #roxbeautybattle i ne propusti nijednu objavu!

Danas vam predstavljamo Geneos i Laveru, bjuti gedžete 21. veka. Prirodna kozmetika Lavera je neverovatan nemački brend koji pomaže da unapredite svoju prirodnu lepotu.

Od čuvenih smokey eyes do vatreno crvenih usana, Lavera ima sve što je potrebno da postavite nove trendove ove sezone. Bez hemikalija, od čisto organskih sastojaka, kao što su organska ulja i ekstrakti cveća, Lavera razvija svaku formulu u skladu sa najstrožim mogućim standardima prirodnog kvaliteta, nudeći proizvode koji su zeleni koliko i efikasni. Zaista prirodna kozmetika, a ne samo još jedna lepa tuba u kupatilu!

Usvajanjem medicinskih tehnologija u estetskoj klinici, Geneo nudi mogućnost efikasnih tretmana podsticanjem prirodnih procesa podmlađivanja kože.

geneo
Promo 

Od čuvenih smokey eyes do vatreno crvenih usana, Lavera ima sve što je potrebno da postavite nove trendove ove sezone. Bez hemikalija, od čisto organskih sastojaka, kao što su organska ulja i ekstrakti cveća, Lavera razvija svaku formulu u skladu sa najstrožim mogućim standardima prirodnog kvaliteta, nudeći proizvode koji su zeleni koliko i efikasni.

Zaista prirodna kozmetika, a ne samo još jedna lepa tuba u kupatilu! Usvajanjem medicinskih tehnologija u estetskoj klinici, Geneo nudi mogućnost efikasnih tretmana podsticanjem prirodnih procesa podmlađivanja kože.