Najpoznatije influenserke iz regiona, pripremaju se za veliki ROX Beauty Battle! Predstavnice Srbije, Hrvatkse i BiH možete da upoznate na ROX Beauty Instagram profilu, a moderatorka Iva Šulentić uživo će se na ovom profilu javiti 7. juna 19 sati.

Industrija lepote tehnološki je sve naprednija i inovativnija, pa će ove dame armiji svojih obožavalaca predstaviti pravu revoluciju u regeneraciji, podmlađivanju i nezi kože: pametne uređaje za kućnu upotrebu i vrhunske beauty proizvode koji savršeno prate neophodnu rutinu. Reč je o vrhunskim proizvodima, gedžetima 21. veka, koji će ih udružiti u jednoj lepoj regionalnoj priči o lepoti i influensingu.

rox beauty
Promo 

Svake sedmice, u fokusu će biti jedan proizvod – 12 influenserki iz celog regiona, kroz različite formate će nas zabavljati, edukovati i pozivati na izazove. I, ono najbolje, obezbediće pratiocima na mrežamapopuste za nikad povoljniji šoping.

Influenserke će se okupiti i na jednodnevnom eventu u Zagrebu. Nakon šetnje centrom i zajedničke kafe, devojke će obići ROX Beauty prodavnicu gde će se upoznati sa asortimanom i predstavnicima brenda. Prava poslastica za njihove pratioce na DM dogodiće se tokom zajedničkog ručka, kad devojke pripremaju iznenađenje. Šta tačno, neka za sada ostane tajna!
Neka odbrojavanje do #ROXbeautyBattle započne!