Stil Kendal Džener je nešto što bi svaka žena na planeti ponekad volela da iskopira. Uspešna manekenka i članica najpoznatije rijaliti porodice na svetu uvek izgleda besprekorno, a njen stil kopiranju mnoge mlade devojke širom sveta.

Ona definitivno oseća modu i stil jer je ona u stanju da najjednostavnije i najčudnije komade učini da izgledaju najpoželjnije. Naravno, stil Kendal Džener je uhvatio našu pažnju i na crvenom tepihu i na ulicama gradova, gde preferira kul i kežual izgled, a najčešće nosi njene omiljene farmerke stilizovane moćnim modnim dodacima.

Minimalizam je ključ Kendal Džener. Na svakoj slici vidimo Kendal u vrlo jednostavnim, ali prekrasnim kombinacijama, prirodnog izgleda ili izgleda "bez šminke", u kežual komadima koje svi mi nosimo na dnevnoj bazi.

Naravno da se Kendal Džener brine o svojoj besprekornoj figuri i da uvek izgleda fit, tako da je često možemo videti u uskim crnim helankama, sportskim grudnjacima i patikama.

Ona voli da kombinuje stilove, tako da ona često nosi Chunky čizme sa teksasom. Najistaknutija karakteristika njenog street style izgleda je super nosiva odeća.

Klasična bela+bež kombinacija i tanga sandale za kojima su poludele žene širom sveta, pa i Kendal, je dobitna kombinacija za ležeran, a opet sređen stajling.

Inače, Kendal Džener se nalazi na listi najplaćenijih top modela u ovom trenutku sa zaradom od skoro 30 miliona dolara. Prema podacima iz 2018. godine, ona je zarađivala 22,5 miliona dolara, a nakon samo dve godine, ova cifra je dosta veća. Pored posla modela, deo njenog profita potiče od Kendall + Kylie linije garderobe, ali i od porodičnog rijaliti programa. Svaka njena objava na društvenim mrežama je takođe odlično plaćena, jer poseduje bazu fanova veću od 153 miliona ljudi, a više njenih izdanja koja su privukla pažnju javnosti, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener