Mnogo puta se dogodilo da domaće zvezde inspiraciju za svoju outfite pronalaze upravo u svetskim zvezdama, koje smatra relevatnim izvorima za trendi modne kombinacije.

Ali, isto smo tako mnogo puta svedočili situacijama u kojima je srpska pevačica Jelena Karleuša fotografijama dokazivala da su svetske zvezde, kako ona kaže, kopirale nju. Nošene kreacije su zaista bile skoro pa jednake, ali teško je krivicu usmeriti upravo na poznate ličnosti koje najčešće nose ono što im lični stilisti pripreme.

Ovoga puta dogodila se slična situacija sa njenom koleginicom Teodorom Džehverović.

Naime, mlada srpska zvezda Teodora Džehverović na svom Instagram profilu je objavila nekoliko fotografija u crno-beloj kombaciji topa i pantalona, a onda je samo dan nakon Kendal Džener u skoro pa identičnoj kombinaciji otišla na rođendan prijateljice Stassie Karanikolau.

Jedina razlika je što je Kendal odabrala duboke pantalone, a Teodora malo baggy model na kukovima. 

kendal dzener u crno-beloj kombinaciji pantalona i topa kakvu je slicnu nosila Teodora Dzehverovic
screenshoot/instagram 

Jasno je da je reč o slučajnosti koja se dogodila u neverovatno kratkom roku, a moramo priznati da je kombinacija obema stajala savršeno.

Ali jedno je očigledno da je njen, od skoro, novi stilista Miloš Đokić ipak dosledan u praćenju svetske modne scene, pa mu je ovo bio odličan potez da Teodora Džehverović nikada ne prestane da privlači pažnju stajlinzima.

Zanimljivo je da je njihova saradnja počela na jedan nesvakidašnji način. Naime, Teodora Džehverović je bila gost u popularnoj večernjoj emisiji "Kontra show", a Miloš je imao zadatak da komentariše njen stil na fotografijama sa Instagrama.

teodora dzehverovic u izlasku u zebra pantalonama, beloj kosulji i sesirom
screenshoot/ instagram 

Tom prilikom, Miloš nije bio oduševljen Teodorinim izgledom, a bio je siguran da joj je potreban novi stilista. Tada je Teodora rekla da mu daje jedan izazov. Naime, on je imao zadatak osmisli kombinaciju, a ukoliko se Teodori ona dopadne spremna je bila da ga uzme za saradnika. Tako je i bilo i od tada fantastično sarađuju! Pogledajte video iz emisije u nastavku.