Apsolutna dominacija! Tako ukratko možemo opisati novu pesmu koji su konačno predstavile Emina Jahović i Teodora Džehverović, i koja za samo nekoliko sati već ima preko 200 hiljada pregleda, a broj raste iz minuta u minut.

Pesmu "Malena" najavile su još pre nekoliko meseci, a ako je suditi po komentarima, ubole su pravi letnji hit.

Publika ih nije štedela ni pohvala, ali ni kritika. Sa jedne strane su oni koji su oduševljeni i kojima je nuimera već "ušla u uho", a sa druge su očigledno oni koji, kako izgleda, nisu dobili ono što su očekivali.

teodora dzehverović i emina jahović malena
printscreen/youtube Teodora Džehverović i Emina Jahović "Malena"

"Ovo kida" "Spot izgleda svetski, a pesma je malo mlaka, trebalo je da ima neki refren koji će zakucati", "Nije loša pesma, okej je, ali iskreno, očekivano je mnoogo više, šteta", Emina, draga, zašto autotjun kad imaš tako lep glas", "Neki novi nivo vajba osetim dok slušam ovu pesmu! Svaka čast", "Gori!", "Teodora, ajde ti pripremi neku solo pesmu, dosta dueta. Preterala si", "Emina bolje izrepovala od 90% repera", "Sve što Emina uradi meni se dopada. Jedan kvalitetan lik na našoj sceni", "Svetski, bravo za Eminu, svetska scena na prostoru Balkana! Hit leta!", "Sad je izgleda bebe reč u trendu".... samo su neki od komentara.

Spot za pesmu "puca" od seksipila ove dve dame, i zasigurno nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Šarene, vesele boje i animal print je ono što ih krasi u spotu, te sve ostavljaju bez daha!

teodora dzehverovic malena
printscreen/youtube 

Pesma je bržeg ritma, pa verujemo da će svi biti na nogama kada je čuju. A njih dve su definitivno jedan od najboljih tandema na ovim prostorima.

emina jahovic
printscreen/youtube 

Uostalom, poslušajte "Malenu" i procenite i sami, da li su ili ne ispunile očekivanja publike? Jedno je sigurno - ne sumnjamo da će se pesma vrteti na repeat u svim klubovima i kafićima ovog leta!