Nesumnjivo je jedna od najpraćenijih mladih zvezda na sceni, a odevne kombinacije koje bira privlače mnogo pažnje i često se kopiraju.
Njene pesme broje veliki broj pregleda, a svojim plesnim sposobnostima se skoro pa svakodnevno hvali pratiocima na instagramu.

Ipak, jedno vreme je njen stil bio doveden do perfekcije, činilo se kao da je pronašla savršenog saradnika koji je pametno spojio trendove i njen lični karakter tako da oni izgledaju svetski.

Od ulaska u vezu sa dečkom Ninom Čelebićem, fanovi su pomislili da se njen stil promenio zbog njegovog specifičnog životnog stila, kao i da autfite zapravo zajedno kombinuju. Međutim, ubrzo se saznalo da iza njene modne promene stoji njena drugarica i popularna influenserka Jelena Simeonova.

teodora džehverović i nino
ATA Images/Antonio Ahel 

Ukoliko ste zaljubljenice u modu i inspiraciju za svakodnevne autfite tražite na instagramu onda morate da pogledate profil ove devojke. Njen feed je čista dnevna doza inspiracije must have komada sezona sa dozom ličnog pečata.

Do njihove saradnje, Teodora je bila prepoznatljiva po vrlo provokativnom stilu, a onda je pokazala da i te kako ume da iznese i nešto drugačiji, urban izgled.

U tom periodu, njen modni stil se prilično promenio u odnosu na njene početke. Svoj seksipil više nije izražavala kroz kratke i uske krpice, već je njena figura bila istaknuta i u takozvanim "muškim" komadima.

Ipak, što se tiče toga koliko se Teodorin modni ukus popravio, njihova saradnja je bila i više nego uspešna, a zašto je došlo do prekida još uvek ne znamo. 

Iako više ne sarađuju, njihov stil je još uvek prilično sličan. Kroz njihove instagram profile provlače se slične boje, krojevi i materijali. Ovoga puta spojio ih je isti model crop sakoa koji se smatra otkrićem ove sezone. Naime, reč je o kratkom sakou bež boje koji savršeno prolazi i kao jaknica.

Koliko sličnosti u ovim kombinacijama vidite? Kratki sako, svetli džins, špicaste cipele i crne naočare. Može li biti očiglednije koliko je Jelena Simeonova na pravi način uticala na razvitak modne svesti kod mlade pevačice. Iako Teodora sada sama brine o svojim stajlinzima, čini se da joj je Jelena bila odličan modni učitelj kom veruje i dan danas.