Poznata pevačica Emina Jahović oglasila se na svom Instagram profilu i podelila lepe novosti koje se tiču njenog brenda Yaemina Beauty.

Iako je u poslednje vreme imala dosta briga kada je u pitanju ljubavni život, ni na poslovnom planu je nisu zaobišle brige.

Naime, pevačica Emina Jahović je prošlo leto izbacila svoju liniju kozmetike i šminke Yaemina Beauty, a ne krije da je zbog kreiranja brenda kozmetike sa njenim imenom zahtevalo, pored timskog danonoćnog rada, puno odricanja, borbe s konkurencijom, ali i suočavanje s greškama i nepredviđenim izdacima, zbog čega je, kako je nedavno javno priznala, noći provodila u suzama.

emina jahović
Instagram 

Sudeći po njenoj poslednjoj poruci koju je ostavila na svom Instagram profilu, sve stresne noći i brige koje je imala su se isplatile, jer je njen brend porastao brzinom svetlosti, te sada na tržištu važi za jedan od jačih u branši.

- Jako sam srećna što mogu da kažem da moj brend "Yaemina Bauty" raste ekstremno brzo. Brojevi to pokazuju, ali to nije stvar koja raduje mene i moj tim. Znanje te činjenice samo će nas održati jakim između konkurencije, a tamo ih zaista ima mnogo. Ono što je zapravo važno je... Još jedan put osvaja jedan iskren san, predanost, naporan rad i znanje. A mi smo dokaz - napisala je ona.

- Takođe želim da dodam nešto od srca i priznam da sam u periodu stvaranja Yaemine imala neverovatne trenutke, ali mnogo više veoma teških trenutaka... Plakala sam, padala, duboko udahnuvši, čekajući jutra budna, sama, držeći korak sa strepnjom boreći se sa svim, ali mi nikada nije palo na pamet da prestanem. Sada imam jedinstvenu zajednicu omamljujućih. I nećemo prestati, jer jednostavno mi ne odustajemo šta god da radimo. Da li sam želela da kažem još nešto? Da! Ne zaboravite da stavite ruž ispod maske kad izađete napolje na piće. Moraćete da ga spustite u jednom trenutku - dodala je Emina.

emina jahović
Instagram