Popularna pevačica Emina Jahović ne krije da kada se zaljubi, gubi razum. Kako kaže, bilo joj je teško da ostavi sve i ode sa Mustafom u Tursku da živi, a najveći strah imala je od upoznavanja sa njegovom majkom.

„Bilo mi je jako teško kad sam sama otišla u Istanbul i ostavila svoju karijeru. Kad se zaljubim gubim razum i tako sam otišla za Mustafom odmah. Prvo smo bili dečko i devojka i sećam se prvog trenutka kad je trebalo da me upozna sa njegovom majkom“, rekla je Emina u emisiji Goce Tržan na televiziji K1.

„Ušli smo u prostoriju i ona me je tako prostrelila pogledom, da sam se ukopala u zemlju. Ona je mnogo jaka žena i Mustafa je jedinac, ceo život je njemu podredila. Dosta je vremena prošlo dok me je "svarila", bilo je baš teško jer u početku nisam pričala turski, a ona nije znala engleski“ ispričala je pevačica.

Ipak, danas imaju savršen odnos.

„Ona je najbolja baka mojim sinovima i sad je i razumem, jer ne znam kakva ću ja sutra biti svekrva“.

Iako su možda mnogi mislili da je Emina Jahović pobegla od mnogobrojnih paparaca i domaćih medija, pevačica priznaje da u Turskoj nema mira zbog njih.

„U Turskoj imam ogroman problem sa paparacima. Imala sam par situacija da zamalo nismo sleteli sa puta i izginuli svi u kolima zbog njihovog proganjanja. Dešavalo se da me udare u glavu kamerom, toliko je to strašno tamo i to nije nimalo u redu“, požalila se Emina.