Danas važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni. Emina Jahović definitivno opravdava tvrdnje da svaka žena treba da izgleda negovano, jer osim što je često možemo videti bez šminke i uveriti se u to koliko je negovana, uživamo i u njenim nežnim toaletama i svakodnevnim izdanjima.

Ipak, dok njene mnogobrojne koleginice ne žele da priznaju kojim estetskim zahvatima su se podvrgle, Emina Jahović ne voli da ih krije.

Od poznatih ličnosti često imamo priliku da čujemo: „To je rađeno iz zdravstvenih razloga“, iako je evidentno da ponosno „nose nos“ drugačijeg izgleda.

Emina ne spada u tu grupu.

Na njenom Instagram profilu jasno možemo videti fotografiju koja je nastala u Njujorku pre više od decenije, a njen opis govori sve.

„Nino i ja u Njujorku pre 12 godina. Pre moje operacije nosa i njegovog mršavljenja“, našalila se Emina.

Iako se ne libi da prizna šta je operisala, pevačica je jednom prilikom demantovala da je povećavala usne.

„Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini“, napisala je Emina jednom priliku na svom Tviter nalogu.

„Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su nešto najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela“, napisala je svojevremeno Emina.