Dunja Jovanić je imala neverovatnu čast da bude pozvana od strane tima Emine Jahović u Istanbul povodom lansiranja njenog beauty brenda Yaemina Beauty. O samoj kolekciji smo već pisali na linku OVDE, obavezno pogledajte jer izgleda svetski.

Međutim, mi želimo da se osvrnemo na to kako je Dunja tamo izgledala, ko je fotkao i šta je nosila.

Na put je pošla zajedno sa Aleksandrom koja je bila zadužena za njene fotografije ali i druženje, naravno. Ovde vidimo jednostavan autfit i čuvene Chloe gumene čizme. Sa osmehom pozira uz kepšn "Pošla na pijac".

Na ovo niko nije ostao ravnodušan, a u pitanju je kreacija dizajnera Amora Garibovića koje je pravio autfit i za Eminu.

I možda omiljeno izdanje svih Dunjinih pratioca jeste ovo nežno roze odelo, kreacija naše cenjene dizajnerke Tijane Žunić.

"Ovo odelo smo pravili u februaru za jednu jako posebnu priliku, koja se nikad nije desila i tako je ostalo na čekanju do nekog drugog važnog datuma. Kao neko ko strašno veruje u sudbinu, znala sam da je ovo sudbina, pa kada me je pre 10ak dana Emina pozvala, nisam verovala kako se sve namestilo i posle razgovora sam rekla ‘to je to, ja oblačim roze odelo", navodi Dunja ispod posta.

Influenserka se posebno zahvaljuje i Aleksandri koja ju je fotkala, Tijani Žunić na kreaciji i Petri koja stoji iza naloga studio.l.v.p i koja je stilizuje.