Teodora Džehverović jedna je od najomiljenijih i najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a poznata je i kao neko ko na svakom svom nastupu atmoferu dovede do usijanja sjajnom energijom.

Njena karijera ide uzlaznom putanjom, a do sada joj je svaka pesma bila veliki hit.

Sada kada se situacija končano vraća u normalu, i brojni pevači su krenuli sa nastupima, lepa pevačica spremila je sjajno iznenađenje za fanove.

Kako je Teodora rekla u emisiji "Premijera", jedva je čekala da popuste epidemiološke mere, a kako je neko ko je sve vreme radio punom parom, priznala je da se malo i umorila.

teodora dzehverovic se vec umorila od nastupa
ATA Images 

- Mnogo mi je drago, jeste da sam već umorna, jer se desio šok, mnogo smo odmarali i onda odjednom preozbiljan tempo. Kao gde se nalazim, šta je ovo, a zapravo se to sve dešavalo i pre godinu dana, samo ja nisam imala osećaj jer sam zaboravila na sve to - objasnila je pevačica, pa nastavila:

- Navikavam se polako, mislim da ćemo odraditi ovu letnju turneju brutalno ako Bog da da sve bude kako treba, čeka me američka turneja - priča Džehverovićeva koja je nedavno otkrila i da joj je u planu da nakon turneje kupi stan.

- Spremam iznenađenje. Ljudi su mislili da će leto da počne i da se završi bez Teodorinog hita, ali to se neće desiti. Ja se nadam i molim Boga da sve bude kako treba. Najavila bih nešto novo, neću reći kada, ali uskoro. Volela bih da to bude udarac za sve one koji su pričali, da nema Teodore, tako da mislim da će doći prava Teodora na koju su navikli, kao što su "Tresi tresi" i "Gasolina" - otkrila je Teodora.

nove pesme teodore dzehverovic izlaze 7 jula
printscreen/youtube 

Ovom prilikom priznaje da se nekad dogodi da na nastupu zaboravi tekst pesme.

- Desi se nekad, neke pesme jednostavno zaboraviš. Ali tu je publika pa se ja izvučem na šarm. Dosta smo odmarali, sad je vreme da se radi. Neće biti moj solistički koncert, ali će biti jedna ozbiljniji koncert zajedno sa mojim kolegama - rekla je Teodora.

Džehverovićeva je danas na svom Insta-storiju objavila da nove pesme izlaze 7. jula, kao i da će to biti pravi letnji hitovi, jer leto ne može da prođe bez "Teodorinog hita".