Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih pevačica na našoj sceni, a nedavno se konačno vratila nastupima nakon pauze od skoro godinu ipo dana. Zbog situacije sa korona virusom, većina muzičara nije nastupala duži vremenski period, ali sada se čini da se situacija polako vraća u normalu.

Teodora sa druge strane nije imala razloga da strepi, jer zarađuje i od društvenih mreža, a blagovremeno je povukla dobre biznis poteze kada je u pitanju priliv novca.

Ipak, svirke su joj više nego nedostajale, a za idjtv.com progovorila je kako se oseća nakon prvog nastupa posle dužeg vremena.

- Veruj mi da ne mogu da se saberem. Sve sam čekala da se desi, al sam isključila kao mogućnost i onda kad se stvarno desilo to da sam počela da radim, ja sam se totalno izgubila. Ja više ne znam ni gde sam, ni gde udaram i šta ću sa igračicama i kombinacijama, čekala sam skoro poslednji momenat, a skoro godinu dana nisam radila i kao da li je moguće da nisi uzela u nekom momentu da se pripremaš - rekla je popularna pevačica.

teodroa dzehverovic
printscreen/youtube 

Nakon toga, pevačica je otkrila i da li ima tremu pred beogradskom publikom.

- Svaki put kada nastupam u Beogradu, Novi Sad, nešto što je bliže, gde su moji ljudi, imam tremu. Ali sada je još veća trema, zato što, da li znam pesme, da li znam tekstove, znači katastrofa - izjavila je Teodora.

Teodora često dobija pozitivne komentare na svoj račun, kao i da je uspeh koji je ona postigla sa svojh 24. godine neosporan, a ono što je nas zanimalo jeste da li bi volela da predstavlja svoju zemlju na sledećoj Evroviziji.

- Iskreno, naravno da bih volela da se desi to jednog dana i hvala svakome ko mene uopšte vidi na toj sceni. Zaista mi je velika čast, ali velika odgovornost. Iskreno ne znam da li u ovom trenutku mogu da nosim takvu odgovornost sa sobom -rekla je pevačica.

teodora dzehverovic
ATA Images 

Iako je bila iskrena i progovorila o odgovornosti koju nije sigurna da li bi mogla da nosi, a otkrila nam je i da priprema veliku američku turneju sa Cvijom i da je zapravo to najveći razlog zbog čega ne može da bude sledeća predstavnica na Evroviziji.

- Ove godine ako sve bude kako treba imaću američku turneju sa Cvijom i mislim da za Evroviziju treba barem godinu dana da se čovek pripremi, a s obzirom da ću raditi do američke turneje ovde, pa američka turneja, dok dođem, evo je Nova godina, tako da mislim da je sledeće godine to nemoguće, ali dogodine imaću u vidu i naravno da bih volela da se to desi jednog dana - iskrena je bila Teodora.

teodora dzehverovic planira turneju po americi
Instagram screenshot 

Mlada pevačica uživa u srećnoj vezi sa dečkom Ninom i s obzirom na to da znamo da su nerazdvojni, iznenađenje je da nije bio na njenom nastupu. Na pitanje koji je razlog njegovog odsustva i koju pesmu bi mu posvetita, pevačica je odgovorila:

- Nino je sada na svom splavu. Danas je svečano otvaranje i on je tamo, pušta muziku, negde za svoju dušu, tako da nažalost morali smo da se razdvojimo. A na pitanje koju pesmu će mu posvetiti Teodora je odmah odgovorila:

- Vudu, pa on obožava vudu, to je njegova omiljena pesma - rekla je pevačica.

teodora dzehverovic sa svojim deckom ninom celebicem
ATA Images 

S obzirom na to da već uveliko ima zakazane nastupe, Teodora je otkrila na šta će potrošiti novac:

- Već sam kupila sebi parfem. Ja bih stvarno volela da skupljam te parice i svi znaju kolika mi je želja da kupim stan, imam neke planove, neke projekte, neke biznis ideje, tako da ja ću na konkretne stvari da potrošim novac - zaključila je Teodora.