Irinu Šajk sa razlogom smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih prirodnih lepotica. Suvereno vlada modnim pistama, a i van njih.

Poslednjih dana se poprilično priča o njenoj vezi sa Kanje Vestom, a nedavno su ih paparaci uhvatili tokom romantične šetnje Provansom, a potom i na aerodromu dok su se skrivali od paparaca.

irina sajk i kanje vest po povratku iz francuske
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A dok Kanje rešava svoj razvod od Kim Kardašijan, Irina ne gubi vreme. Radi punom parom, a često i obraduje pratioce golišavim fotografijama.

Sada je lepa Ruskinja na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, žutim tanga gaćicama i visokim potpeticama.

Irina je rukama prekrila grudi, a u prvom planu su njene duge, vitke noge, čime je još jednom pokazala šta zaista znači biti seksi, ali sa ukusom.

Naravno, nije trebalo mnogo vremena, a lajkovi i komentari samo su se ređali: "Bum", "Vrelo, vrelo, vrelo", "Prelepa si", "Kanje će se naljutiti zbog ove slike", "O moj Bože, kako dobro izgledaš", "Nema ti ravne na celom svetu", "Nisi silikonka kao sve druge, ti si prava žena, prirodna kraljica", "Previše si seksi", samo su neki od hiljade pozitvnih komentara.

Instagram screenshot Irina Šajk

Podsetimo, Šajkova je u junu 2019. stavila tačku na zajednicu sa Bredlijem Kuperom, iako se mnogo puta šuškalo o pomirenju, a od tada je povezivana sa nekoliko muškaraca, ali ni o jednoj romansi nije stigla zvanična potvrda.

irina i bredli stavili su tacku na vezu jos 2019 godine
Shutterstock 

Sa druge strane od kako je sa Kanjeom, iako se poznaju čak 11 godina, mnogi su zbunjeni šta je lepa manekenka videla na njemu, te su mišljenja da zaslužuje bolje od problematičnog repera. Takođe, mnogi misle i da je ovo samo način da se Irina osveti Kim jer je svojevremeno bila sa njenim bivšim dečkom, Kristijanom Ronaldom.