Ovo je obradovalo mnoge njihove fanove koji se i dalje nadaju njihovom pomirenju. Makar kada je reč o fotografiji koja ne prestaje da kruži društvenim mrežama.

Otkako su svoj brak okončali, Bredli i Irina su se susretali na događajima kada je svaki njihov korak pomno praćen. Ipak, ove godine nisu viđeni zajedno od februara meseca.

U njihovim intervjuima smo često imali priliku da čitamo da su zbog svoje trogodišnje ćerke Lee De Sajne ostali u dobrim odnosima, ali da li je naredna fotografija potvrda takvih tvdrnji ili ipak nešto više od toga?

Naime, Bredli i Irina viđeni su sa svojom ćerkicom u šetnji, ali njihovi prisni dodiri, zagrljaji i poljupci bili su vredni pomisli da je popularni par na ivici do pomirenja. Njih dvoje nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom, a mi vas podsećamo da je Irina tokom perioda izolacije viđena nekoliko puta u Bredlijevom stanu u Njujorku.

Ipak, strani mediji, zahvaljujući izvorima bliskim paru, navode da je situacija koja je usledila pandemijom virusa korona, pozitivno uticala na Bredlija i Irinu.

Izgleda da je pomirenje palo, ali u tajnosti.