Definitivno je da ne postoji par koji je u poslednjih mesec dana punio strane naslovnice više od njih dvoje. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu, u proteklom periodu imali smo prilike da vidimo niz skandala koji su poljuljali odnos Kim i Kanjea.

Nakon što je popularni reper na Tviteru objavljivao da Kim želi da ga smesti u ludnicu, tvrdnji da želi da se razvede od nje, javnog izvinjenja, usledio je i njihov susret. To nije moglo proći bez sedme sile, pa su tako zabeleženi kadrovi sa suzama, raspravom i poprilično velikom distancom između Kim i Kanjea.

Potom su strani fotoreporteri uslikali Kimkako izlazi iz advokatske kancelarije, a izvori su se oglasili i otkrili da je spremna da plati i dve milijarde dolara da se razvede od Kanjea.

Ipak, pomirenje je palo. I to zvanično.

Kanje je na svom Tviter nalogu objavio emotivan video snimak u kojem je poljubio Kim i time stavio do znanja da su svom braku pružili još jednu šansu.

Podsetimo, Kim se samo jednom oglasila povodom svih Kanjeovih poteza, kada je sve nemile događaje prepisala bipolarnom poremećaju od kojeg reper boluje.

„Život sa bipolarnim poremećajem nije ga sputao u ostvarenju njegovih snova i kreativnih ideja, bez obzira koliko veliki se oni činili. To je deo njegove genijalnosti...“, napisala je Kim na društvenim mrežama.