U krugu poznatih i slavnih krajem maja krenula su šuškanja kako su reper Kanje Vest i supermodel Irina Šajk novi par, a onda je stigla i potvrda. Par je viđen na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi gde su proslavili njegov 44. rođendan.

Par je odseo u luskuznom hotelu Villa La Coste, a paparaci su ih snimili tokom ležerne šetnje tokom koje reper nije skidao veliki osmeh s lica.

Pri povratku kući, oboje su se skrivali ispod kapuljača na aerodromu. Da stvar bude još zanimljivija, na dan kada je par uhvaćen zajedno, Kanjeova bivša supruga Kim Kardašijan javno mu je čestitala rođendan i poručila mu kako će ga zauvek voeti.

irina sajk, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kanje i Irina su se upoznali se 2010. kada su sarađivali na njegovom spotu "Power" u kojem je Irina glumila anđela, a dve godine kasnije nosila je njegovu reviju na nedelji mode u Parizu. Poslednja moguća pozivnica je DMX majica koju je Irina nosila u aprilu, a radi se o Vestovoj saradnji s poznatim brendom Balenciaga.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Irina i Kanje

Kanje je u februaru službeno okončao sedmogodišnji brak s Kim Kardšijan s kojom ima četvoro dece, pa mnogi to vide kao razlog zašto se tek sad nešto desilo među navodnim parom. Sada su paparaci uslikali Irinu u šetnji s ćerkom Leom, a mnogima nije jasno šta vidi u reperu.