Zvanično je počelo snimanje serije "And just like that…" nastavka kultne serije "Seks i grad", zbog čega su ponovo na okupu Keri (Sara Džesika Parker), Miranda (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis).

Ipak svima najviše nedostaje čuvena Samanta (Kim Katral) koja nije pristala da se pojavi u novim epizodama.

Snimanje je u toku, a Sara je na svom instagram profilu podelili fotografiju sa seta na kojoj su ona, Miranda i Šarlot.

Takođe, ista fotografija je podeljena i na profilu @justlikethatmax koji prenosi atmosferu sa snimanja, gde mnogobrojni pratioci nisu imali reči hvale naročito na to što neće gledati Samantu u nastavku.

"Bez Samante to nije to", "Fali vam najbolji lik iz serije", "Ne želim ni da gledam seriju kad nema Kim i njene upečatljive uloge", "Seks i grad bez nje nije Seks i grad", neki su od komentara razočaranih obožavalaca.

Mnogi su se osvrnuli i na to da će ceo ovaj projekat biti promašaj jer se po novim slikama vidi koliko su glumice ostarile, te da to nikako neće biti to i da će serija upropastiti utisak koji obožavaoci imaju svih ovih godina.

Kritike koje kruže internetom prilično su oštre, a mnogi se nisu ustručavali da iznesu svoje iskreno mišljenje:

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Seks i grad nekad i sad

"Babe ne treba da glume tinejdžerke", "Izgledaju jako loše ne priliči im ovo nikako", "Ovo će biti potpuni promašaj", "Sara u ovom stajlingu i štiklama izgleda grozno, jednostavno bi trebalo da se pomire sa godinama", bili su iskreni pojedini kritičari na račun prvih fotografija.

Ono po čemu je serija još bila poznata i obožavana osim ljubavnih avantura glavnih junakinja zasigurno je bila i moda i njihova garderoba koja je oduvek bila imperativ kada je "Seks i grad" u pitanju.

seks i grad nastavak
printscreen/instagram 

Većina je primetila da stajlinzi glavnih glumica su daleko od onih na koje smo navikli. Loš odabir boja ali i krojeva dodatno je naglasio njihove godine, a većina se složila u jednom to je da ovo ostvarenje definitivno neće biti kao pre.