Svi sa oduševljenjem iščekuju momenat da uživaju u novim avanturama slavnih prijateljica iz čuvene serije "Seks i grad".

Snimanje je počelo, a Sara Džesika Parker objavila je prvu fotografiju sa nastavka snimanja kultne serije.

Glumica je pozirala u Njujorku sa svojim koleginicama – Sintijom Nikson i Kristinom Dejvis. 

Ponovo zajedno. Čitali smo scenario prvih epizoda“, napisala je Sara Džesika u opisu fotografije.

Iako su detalji scenarija nove sezone serije „Seks i grad“ još uvek nepoznati, glavna glumica Sara Džesika Parker ranije je potvrdila za „Variety“ da će nove epizode prikazati i pandemiju koronavirusa.

„Scenario je raznolik, epizode će biti vrlo uzbudljive. Scenaristi nisu dugo razmišljali o tome da li da u priču ubace pojavu koronavirusa, radnja serije se odvija u Njujorku, gde se pandemija itekako osetila“, rekla je Parker.

Podsetimo, u novim epizodama pojaviće se Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis. Svaka od njih zaradiće nešto više od milion dolara po epizodi, što znači da će za kompletnu novu sezonu ostvariti zaradu veću od deset miliona dolara.

Ono što je mnoge razočaralo to je činjenica da u nastavku serije neće biti čuvene Samante Džouns koju je igrala Kim Katral. 

kim katral
New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia 

Dugo se nagađalo ko će glumiti u seriji umesto Kim Katral. Kako strani mediji prenose kao njena "zamena" (iako je svima jasno da legendarna Samanta ne može imati zamenu) glumačkoj postavi će se pridružiti Sara Ramírez, koju smo gledali u popularnoj seriji "Uvod u anatomiju.