Tokom 2000-ih mnogi su obožavali čuvenu seriju "Seks i grad". Godinama nakon prikazivanja serije i nakon dva filma, fanovi su i dalje ostali "gladni" sjajne četvorke,pa ne čudi što je vest da se snima nastavak, dočekana sa oduševljenjem. 

Radnja će pratiti živote glumica koje su sada u zrelim godinama, a nas je živo zanimalo kako bi se Keri, Šarlot, Miranda i Samanta snašle u novonastaloj situaciji sa koronom.  

Kako je lockdown iza nas i svi ga se nerado sećamo, a usledila su i nova zatvaranja, nije zgoreg da proverite kako bi koja od likova provela karantinske dane

Da li će novi "Seks i grad", biti hit or miss, ostaje da vidimo, pogotovo što su mnogi razočarani što se u novim epizodama neće pojaviti čuvena Smanata, s obzirom da su glumice Kim Katral i Sara Džesika Parker u svađi godinama. 

Kako pišu strani mediji, evo kako bi se svaka od junakinja serije snašla u karantinu i pod epidemiološkim merama, a vi odaberite koji je lik najbliži vašim karakteristikama. 

Keri 

keri bredso seks i grad
Printscreen/Youtube/ SEX AND THE CITY CLIPS 

Keri je "društveni leptir". Obožava svetla, glamur i živu atmosferu Njujorka koji je zbog pandemije korona virusa postao poput "grada duhova".

U karantinu, Keri je nervozna, hoda po stanu i ne ispušta cigaretu iz ruku, čekajući da gospodin Zverka završi svoj posao. Ljuta što ne može da izađe u večernji provod, prepušta se strastima pandemijskog vođenja ljubavi, a zatim se baca na onlajn kupovinu. Takođe, Keri preslaže gomile kutija u kojima se nalaze njene voljene cipele.

Na kraju, umorna od izolacije, započinje svoj sledeći projekat - pisanje knjige. Otkrila je i Instagram i postala uticajna influenserka sa svojim kolekcijama odeće i cipela, razvijajući kult od svojih eksponata.

Šarlot

sarlot seks i grad
Printscreen/Youtube/ MrHTBitch 

Šarlot je u vreme pandemije domaćica. S ljubavlju se privila uz Harija, srećna u ulozi majke. Međutim, okolnosti je teraju da se više angažuje oko kćerki Rouz i Lili, koje tera da se vrate kući sa koledža.

Muzeji su zatvoreni, Šarlot ne može da radi. Ipak, ona ne sedi mirno - otkriva čari internet kupovine i počinje da naručuje "uradi sam“ alate za renoviranje stana.

Dakle, imamo sliku Šarlot u radnom kombinezonu koja pušta mašti na volju da uredi svoje porodično gnezdo. I naravno, NE SKIDA MASKU, čak ni po kući. 

Miranda

miranda hobs seks i grad
Printscreen/Youtube/ SEX AND THE CITY CLIPS 

Miranda je prgava i ne povlači se pred izazovom koji pandemija korona virusa nosi. Odlučuje da pro bono radi na slučajevima prisilnog iseljenja iz stanova, kako bi pomogla ljudima da zadrže svoje domove.

Paralelno, daje sve od sebe da bude tu za Stiva koji je u depresiji jer je izgubio posao zbog pandemije. Brejdiju naređuje da se vrati kući sa koledža, a onda sa Šarlot provodi sate na telefonu zbog zajedničkih tema u vezi sa roditeljstvom i stresom koji odrasla deca umeju da prirede.

Samanta

samanta seks i grad
Printscreen/Youtube/Kristave 

Samanta je doživela pad u svom PR poslu, ali ne dozvoljava da je to slomi. Nema gala događaja? To nije problem za Samantu! Ona je na Zoom pozivu, ali prekasno shvata da je uključila kameru a da na sebi nema ništa od odeće...

U prvi mah se nervira, a onda odlučuje da je nije briga. Naručuje svu opremu za svoj mobilni telefon za onlajn "vruće sate" koje će imati sa novim partnerom. Posebno se interesuje za Only fans. 

Zajedno...

Svake nedelje devojke organizuju Zoom happy hour. Dok se okupljaju pred kamericama, i dok pristižu svi njihovi prijatelji sa kojima, nažalost, zbog situacije mogu da se videte samo preko interneta, moli Samantu da ne zaboravi da se obuče.