Ljubitelji kultne serije "Seks i grad" konačno imaju razlog za osmeh. Slavne glumice koje su odigrale uloge Mirande, Keri i Šarlot ponovo će se naći na setu, ali neke stvari ipak neće biti iste kao pre 11 godina.

Iako su mnogi navijali i nadali se da će se čuvena "Samanta Džouns" ipak pridružiti ekipi, to se neće dogoditi. Razlog je, kako je svima već poznato, sukob sa koleginicom Sarom Džesikom Parker.

Međutim, kako fanovi nisu dobili zvaničan odgovor šta će se dogoditi u seriji sa njihovim omiljenim likom, ispod fotografije koju je objavila Sara na svom Instagram profilu, zaređali su se komentari.

miranda keri i sarlot ponovo na okupu
printscreen/instagram 

Poslednja verzija je da su producenti smislili da će Samata u seriji imati korona virus, pa se zbog toga neće pojaviti.

- Scenario smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samanta imati koronu - najavili su producenti serije, a zaista bi bilo teško pronaći adekvatnu zamenu za glumicu.

kim katral kao samanta dzouns
screenshoot youtube 

Oni koji su bolje upućeni u odnose između ove četiri glumice očekivali su ovakav ishod, poznato je da su Sara i Kim nakon poslednjeg okupljanja žestoko zaratile na društvenim mrežama, a njihov sukob počeo je još u 2004. godina.

Sara je tada postala i producentkinja serije, što joj je donelo dodatnih 300.000 dolara zarade, pa je Kim smatrala da bi i ostale glumice trebale dobiti veći honorar. Osim toga, serija je zaradom višestruko premašila budžet. Na dodelama nagrada, Kim je sedela za stolom sama, dok su Kristin i Sintija sedele sa Sarom.

seks i grad postavka nekad
Profimedia 

Podsetimo, "Seks i grad" imaće novih deset epizoda u kojima će se pojaviti i Kris Not, koji je igrao Zverku, Dejvid Ejgenberg, koji je glumio Stiva Bredija i Džon Korbet odnosno Ejdan.

sara dzesika parker sa dzonom korbetom ponovo u seriji seks i grad
IFTN / United Archives / Profimedia 

Inače, četvorka iz čuvene serije poslednji put se okupila 2010, kada smo ih gledali u filmu "Seks i grad 2".