Nakon što je HBO potvrdio da će se snimati nove epizode hit serije "Seks i grad", ali da u njima neće biti legendarne Kim Katral (64) u ulozi Samante Džons, društvene mreže usijale su se od nagađanja ko bi da zameni slavnu glumicu.

Ime koje se najviše spominje je Dženifer Kulidž (59), glumica koju mnogi znaju po ulozi u komediji "Američka pita" gde je tumačila lik Stiflerove majku, a gledali smo je i u filmu "Plavuša s Harvarda".

Međutim, tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" Dženifer je otkrila da je ne zanima uloga u hit seriji, a objasnila je i zašto.

- Niko ne može da zameni Kim! Bila sam i još uvek sam velika obožavateljka "Seksa i grada". To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, reprize možeš gledati bezbroj puta i opet ti neće biti dosta. Nisam samo ja ovde u pitanju, niko, ali apsolutno niko ne bi mogao zameniti "veliku" Kim Katral, ona je jednostavno savršena - izjavila je glumica.

seks i grad snimanje serije nastavak
Shutterstock 

Inače, Dženifer je 2003. godine imala manju ulogu u epizodi "Seksa i grada", a u novim epizodama, koje će se emitovati pod naslovom "And Just Like That...", radnja će se graditi oko likova koje tumače Sara Džesika Parkerr, Kristin Dejvis i Sintija Nikson.