Megan Markl je sa suprugom princom Harija juče započela svoju trodnevnu posetu Njujorju, a sve oči bile su uprte u njihovo prvo javno pojavljivanje nakon što su napustili kraljevske dužnosti.

Megan je za kratko vreme provedeno u Velikoj Britaniji postala jedna od modnih ikona, koja je mogla da parira do tada neprikosnovenoj Kejt Midlton.

Ipak, ono što su joj mnogi zamerali pored skupe dizajnerske garderobe, bilo je i nošenje skupocenog nakita čemu je vojvotkinja od Saseksa očito ostala verna i sada.

Megan je bila krajnje jednostavno obučena - u crnom od glave do pete, ali je zato nosila zapanjujuće vredan nakit uključujući svoj verenički prsten od 270 hiljada funti i Cartier ručni sat princeze Dajane koji je procenjen na 17.800 funti!

megan markl i princ hari
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Britanski mediji su preneli da je ukupna vrednost njenog nakita procenjena na preko 300 hiljada funti.

Vojvotkinja, koja je poznata po svojoj ljubavi prema nakitu koji nosi određenu simboliku, pokazala je svoj novi prsten sa kamenom nežnoružičaste boje, za koji se veruje da je napravlje od "poklonjenih dijamanata sa Bliskog istoka", prenosi "Daily Mail". Ona je nosila i lep, efektan prsten brenda Birks čija je cena 3.300 funti.

megan markl
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kao šlag na torti našle su se i dijamantske Cariter minđuše koje koštaju neverovatnih 12.000 funti, a koje je Megan nosila i za dan svog venčanje, te na krštenju sina Arčija.