Princ Hari i Megan Markle bi trebali ubrzo da posete kraljicu Elizabetu, pošto SAD ukida zabranu putovanja, pa mladi par nema više izgovora. Kraljica još nije upoznala praunuku Lilibet, a jako retko se vidi i s unukom Harijem.

- Mislim da će se Hari osećati posebno krivim ako kraljica ne vidi unuke s kojima se nije često viđala, a posebno praunuku koju nije ni upoznala - rekao je pisac Adam Heliker (63) koji je povezan s kraljevskom porodicom za The Sun.

Rekao je da bi putovanje trebalo da bude privatna porodična poseta, a Hari i Megan sastali bi se samo s ključnim članovima porodice, uključujući princa Čarlsa (72), Kamilu (74) i princa Vilijama (39).

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Da kažem otvoreno, kraljica stari, a njih dvoje neće dolaziti ubrzo ponovo - rekao je Heliker.

Ako im uspe da izglade stvari između sebe, bilo bi pametno da put počnu da planiraju za početak decembra. Za Harija su porodične veze - sve dok ga ona nije potstakla da ih prekine - bile veoma važne - nadodao je.

Šuška se da bi Megan i Hari trebali da krste ćerku Lilibet u Engleskoj, kao i njenog starijeg brata Arčija (2), ali se čini kako Megan ipak neće to dopustiti.

U SAD-u bi nakon 18 meseci trebala da se ukine zabrana putovanja koju je odredio bivši predsednik Donald Tramp (75).

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila