Čini se kako je vojvotkinja Kejt Midlton bila velika obožavateljka svog supruga, princa Vilijama od davnih dana i pre nego što su se venčali, barem ako je suditi prema onome što su ovih dana otkrili stručnjaci za čitanje s usana.

Naime, radi se o danu kada je princ Vilijam diplomirao na Vojnoj akademiji Sv. Andruza 2006. godine i kada je zablistao u vojnoj uniformi na dodeli diplome te očarao Kejt koja se za njega udala četiri godine kasnije.

Godinama nakon toga profesionalni čitači s usana došli su do zanimljivog i pomalo neočekivanog otkrića kada je reč o članu kraljevske porodice.

"Sviđa mi se u uniformi, jako, jako je seksi", izjavila je Kejt tada.

kejt midlton i princ vilijam
Shutterstock 

Novinarka Rebeka Ingliš ispričala je za dokumentarni film Channela 5 "William and Kate: Too Good To Be True" kako je to bio trenutak kada je shvatila da je Kejt njihova buduća kraljica.

"Sećam se da smo je s velikim nestrpljenjem čekali i da nas je očarala kada se pojavila. Osoba pored mene rekla je da gledamo u našu buduću kraljicu", izjavila je Rebeka.

kejt midlton i princ vilijam
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Međutim, Kejt i Vilijam su bili prekinuli tek započetu vezu i šokirali javnost, ali na sreću samo na nekoliko nedelja, nakon čega su se pomirili. A kako se šuškalo, pri zajedničkom studiranju, Kejt je Vilijama očarala kad se pojavila u goloj haljini posle koje ju je princ gledao drugim očima.

kejt midlton i princ vilijam
Zeng Yi / Zuma Press / Profimedia 

Tri godine kasnije Vilijam ju je zaprosio na putovanju u Africi, a vest o veridbi objavili su u novembru 2010. godine. Venčali su se na velikoj ceremoniji godinu dana kasnije. Nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka, a ovih dana bi se trebali vratiti svojim kraljevskim dužnostima nakon letnih praznika, koje su proveli s decom.