Princ Vilijam i Kejt Midlton navodno razmišljaju o selidbi van Londona kako bi bili bliže kraljici Elizabeti II., piše Daily Mail.

Trenutno s decom, prinčevima Džordžom i Luisom kao princezom Šarlot, žive između Kensingtonske palate u Londonu i Anmer Hola u Norfolku.

Izvor blizak kraljevskoj porodici za Daily Mail je otkrio kako su supružnici razgledali nekretnine, uključujući Fort Belvedere, koji se nalazi prema južnom kraju Velikog parka Vindsor.

"Anmer Hol je imao smisla dok je Vilijam bio pilot helikoptera i to je bilo korisno za Božić, ali zapravo on to više ne radi. Lokacija je predaleka za vikende pa je Vindsor savršen kompromis. Oni sad traže mogućnosti na tom području", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

princ vilijam i kejt midlton
Shutterstock 

Nedavno se pisalo kako kraljica Elizabeta II. trajno planira da se preseli u Vindsor.

Vojvode od Kembridža takođe su tražili školu za svoju decu u području Berkšir, što dovoljno govori o njihovim pripremama za selidbu. Ovakav izbor lokacije nije povezan sa ličnim hirovima, već sa boljim obrazovanjem dece.

Pored toga, to je dom same vojvotkinje koja je odrasla u Berkširu, a njeni roditelji i dalje žive na imanju Baklberi.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.