Umetnica Ana Đurić Konstrakta sinoć je pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa numerom "In Corpore Sano" koja je osvojila publiku.

Njeni stihovi"Umetnica mora biti zdrava"ne prestaju da se pevaju, komentarišu i šeruju na društvenim mrežama, a Aninoj pobedi doprineo je i snažan performans koji je izvela na velikoj bini "Beovizije 2022".

Do nastupa Beoviziji mnogi Konstraktu nisu ubrajali kao favorita, međutim igrica se obrnula. Njena pesma postala je #1 na trendingu iako su je mnogi prozvali čak i čudnom.

Oni koji godinama prate rad ove umetnice neizmerno su ponosni na njenu pobedu. Ana je inače bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, anakon što je proglašena pobednicom, sama Ana priznala je da je bila iznenađena jer tako nešto nije očekivala.

Malo je reći da društvene mreže gore od komentara, te ako je suditi po reakcijama i Anina pesma je već postala hit.

Na društvenoj mreži Tviter mnogi su oduševljeni ovogodišnjim izborom, te tako pljušte čestitke i pohvale na Konstraktin račun.

I dok mnogi hvale Konstrantinu pesmu i nastup, ima i onih kojima smeta njena numera.

"Konstrakta je možda mogla da pobedi na izboru za recitovanje, neko scensko delo ili za šta god, ali ne na Izboru za pesmu Evrovizije. To što ona radi nema elemente niti pevanja niti je to pesma", napisao je jedan od korisnika.

"Pesma ima mnogo slojeva, pa svako neka izabere šta će da čuje. Razmišljajmo. Nije jedina poruka pesme da umetnici nemaju zdravstveno osiguranje, zdravstvenu knjižicu. Ovaj festival je dobar da se predstavi deo onog što postoji u muzičkoj produkciji u Srbiji", rekla je Konstrakta nakon pobede.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir