Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nakon polufinalog nastupa na izboru za pesmu Evrovizije i prolaska u finale, sa pesmom "In Corpore Sano", jedan je od favorita za pobedu, a na mrežama svi bruje o njoj.

Do nastupa an pesmi Beovizije, mnogi Konstraktu nisu ubrajali na listama favorita, a njena numera i pojava bile su komentarisane kao samo još jedna u nizu neprimetnih učesnika, a mnogi su je prozvali čak i čudnom, međutim, zbog tri minuta, koliko je trajao njen nastup u prvom polufinalu sve je dobilo preokret.

Pesma "In Corpore Sano" jedan je od favorita za pobedu.
youtube printscreen 

Zasluženo je dobila prvo mesto u trendingu mnoštvo, pre svega, pozitivnih komentara.

Ana je uspela da svojim performansom i drugačijim zvukomi temom privuče ogromnu pažnju gledalaca kako u Srbiji, tako i u regionu.

Mnogi Konstaktin nastup komentarišu kao jedan od najoriginalnijih, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrav", šalje jaku poruku i, sudeći po reakcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

Oni koji već godinama prate njen rad su neizmerno ponosni na njen trenutni uspeh u javnosti.

- "In Corpore Sano" ima mnogo pratećih sadržaja, pod krovnom temom odnosa prema zdravlju. Ne mogu da obuhvatim sve, ali izdvajam odnos prema zdravlju koji ide od "mora" do "može". S jedne strane živimo u atmosferi (straha) u kojoj je zdravlje postavljeno kao vrhunska vrednost iza koje stoji jedna enormna potrošnja - rekla je ranije Konstrakta.

- O zdravlju se priča kao o nečemu što je u potpunosti u našoj kontroli, samo ako uradimo ovo, kupimo ono, zapratimo najnoviji trend, poslušamo ono… Mora se biti zdrav. To je presija koja nas ostavlja u strahu. S druge strane, moguće je ostvariti jedan zdravorazumski odnos u kome je zdravlje donekle u našim rukama u kome se, shodno tome, bolest i konačno smrt, prihvataju sa manje straha. A sistemska podrška je tanka, nažalost, kako u zdravstvu tako i u edukaciji na tu temu. Zdravstvo je sve više nedostupno i skupo… I tako dalje - izjavila je tada za portal Nova S.

Zanimljivo je da Ani ovo nije prvi istup na pesmi Beovizije, a 2009. godine je učestovala sa bendom "Zemlja gruva". Kako Ana Đurć izgleda van svetla reflektora pogledajte u galeriji:

Instagram, youtube printscreen Konstrakta je oduševila sve na mrežama svojim nastupom na pesmi Beovizije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!