Pop pevačica Sara Jovanović otkrila je putem društvenih mreža da se prijavila za učešćnje na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Beovizje, koje će odrediti srpskog predstavnika na takmičenju za pesmu Evrovizije koje se održava naredne godine u Italiji.

Sara Jo je ovu informaciju podelila na Tviteru i napisala:

"Mi ne bismo bili mi da ovo nismo uradili u poslednjem trenutku…". Mnogi su ovu vest dočekali s oduševljenjem.

"To se čekalo", "Ne očekujem ništa manje od savršenstva", "Opaaaa", "Srećno", samo su neki od komentara Sainih fanova koji su se našli ispod objave.

Podsetimo, Sara Jo je već jednom učestvovala na Evroviziji i predstavljala Srbiju. Naime, ona je 2013. godine kao članica grupe "Moje tri" nastupala sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Nevena, Mirna i Sara bile su finalistkinje takmičenja "Prvi glas Srbije", kada je Mirna  odnela pobedu.

Saru Jo ćemo sledeće godine gledati na Beoviziji.
Instagram 

Sara u  svom novom singlu "Divlja", jedan deo pesme peva na italijanskom jeziku, što se očigledno dopalo njenim obožavateljima.

Inače, Sara Jovanović je odrasla u Italiji, gde će takmičenje biti održano naredne godine, te su je tako mnogi pitali da li će pevati na italijanskom, međutim za sada odgovora nema.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!