Sara Jovanović nedavno je, po pisanju medija, raskinula dvogodišnju vezu sa producentom Milkom Babićem, a danas su se već pojavile informacije da je našla novog dečka.

Navodno je u pitanju slovenački plesač Žiga Sotlar sa kojim intenzivno sarađuje, a koji se i pojavio u njenom spotu za pesmu "Kaži mi".

Mnogi su bili veoma zbunjeni ovakvim razvojem događaja i navodima da je pevačica tako brzo našla novog partnera, ako se uzme u obzir da je njena veza sa Milkom delovala veoma skladno, a sada su se pojavile nove informacije zašto je zapravo uopšte i došlo do raskida.

sara jovanovic i milko babic
ATA Images 

Kako piše Blic, par je raskinuo jer nisu više imali iste poglede na budućnost.

Naime, za raskid je razlika u godinama igrala značajnu ulogu, a kako je izvor blizak paru rekao, mladom producentu je između ostalog i smetalo što pevačica nema fokus na vezu i sve više ulazi u infuenserske vode.

sara jo
Instagram 

Podsetimo, ona je prvi put 2019. godine objavila da je u vezi sa Milkom, a mediji su zatim pisali da je par počeo i da živi zajedno, međutim da stvari nisu najbolje pokazalo je i to što ni za njen rođendan, koji je bio 29. oktobra, Jovanovićeva nije objavila zajedničke fotografije sa nekadašnjim partnerom.

sara jovanovic i milko babic
ATA Images 

Pevačica je potom "uhvaćena" na večeri sa plesačem Žigom Sotlarem, a kako se navodi oni su uslikani u jednom restoranu na Dorćolu  dobro raspoloženi, sve vreme su se smeškali, a zatim su u nekoliko navrata razmenili nežnosti.

Da li je ovo istina ili ne ostaje da vidimo, a pevačica se povodom navoda nije oglašavala.