Sara Jovanović rešila je da napravi promene u životu, a kako to obično biva kod većine žene krenula je od frizure.

Naime, ona je svoju dugu kosu skratila u popularnu verziju boba, a odmah je podelila nekoliko fotografija na svom Instagramu.

Nakon ovoga Sara je rešila da otkrije žašto se odlučila na ovaj korak, a pratioce je posebno oduševila činjenica da je svoju kosu donirala u humanitarne svrhe.

Pevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom želela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro delo.

Instagram Sara Jo

- Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije.

Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj - napisala je pevačica.

- A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje.

Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom "poduhvatu", vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke - što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom - istakla je Sara.

sara jovanovic
Instagram