U Beogradu je juče održana Parada ponosa, a kume prajda opravdale su očekivanja svih prisutnih. Nakon nastupa Nataše Bekvalac koja se pojavila na bini poput barbike, Sara Jo se pojavila u ekstravagantom ljubičasto crvenom kostimu.

Nakon svetskog nastupa sa Jelenom Karleuom u okviru Music week-a o kom se i dalje priča, Sara Jo je sinoć u parku Manjež i zapevala svoje najveće hitove, a na scenu je izašla u seksi kostimu, a nastup je počela poznatim hitovima „Mili, mili“ i „Bez sna“. Osim svojih pesama, Sara je pevala i neke od najvećih hitova Lejdi Gage i Britni Spirs.

„Mislim da je sasvim logičan sled događaja da ja ove godine nastupam na Prajdu, s obzirom na to da sam zvanično i najglasnije do sada bila uz LGBT zajednicu 2019. godine kao Kuma prajda. Prošle godine Prajd nije mogao da se održi zbog pandemijskih mera, a ove godine ću naravno doći pre svega kao neko ko i dalje želi da stane jasno i glasno iza svojih stavova. Isto tako ću imati to zadovoljstvo da predam titulu kume Nataši Bekvalac, i naravno da ćemo se potruditi da na kraju šetnje zabavimo publiku nastupom“, rekla je Sara Jo ranije za Nova.rs.

sara jo na prajdu
Instagram 

Ipak, Sara je LGBT populaciji obećala nešto. Naime, pevačica je dala reč da se neće udati sve dok Zakon o istopolnim zajednicama ne bude regulisan u Srbiji.

„Obećavam da neću staviti prsten dok svi ne budu mogli, jer kuma nije dugme“, rekla je Sara Jo prilikom svog nastupa, nakon čega su usledile ovacije publike.

sara jo na prajdu
Instagram 

Podsetimo, ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda želeli su da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje zakona o istopolnim zajednicama.

A podsetimo da Sari Jo ovo nije prvi Prajd na kom učestvuje, a prošlog meseca je svojim nastupom na Prajdu u Kopenghagenu očarala sve prisutne, a mnogi su ga proglasili za svetski šou.

sara jo na prajdu
Instagram