ZAŠTO SARA JO I DUNJA SPADJAU U NAJBOLJE OBUČENE DEVOJKE? Ovim odabirima su nam upravo to OBJASNILE

Sara Jo i Dunja se izdvajaju svojim stilom i uvek su drugačije od ostalih.

ATA Images/Antonio Ahel 

Influenserka Dunja Jovanić i pevačica Sara Jovanović poznate su kao veliki ljubitelji mode i svaki novi trend isprate u velikom stilu. Nedavno su se na jednom događaju pojavaile u belim izdanjima, a njihova pojava očarala je prisutne.

Sara i Dunja su prošetale crvenim tepihom i pozirale zagrljene, pažnju su privukle zahvaljujući nesvakidašnjim modnim odabirima.

Slavne drugarice obožavaju da eksperimentišu s modom, pa su i ovog puta odlučile da odu korak dalje kada je elegancija u pitanju. Sara se opredelila za duboke bele pantalone ravnog kroja i upasanu belu košulju koja je bila raskopčana pa je čipkasti crni brushalter u ovom slučaju ponela kao top, a stajling je začinila efektnim šeširom s belim perjem.

dunja jovanic i sara jovanovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Njena drugarica Dunja odlučila se za mini-haljinu - asimetričan model koji je naglasio njen struk. Haljinu kras masivna mašna na ramenu, dok je šiške zalizala na čelu u pramenovima, kako to u poslednje vreme čine svetske zvezde, a tu je neobična bela torbica. Look je zaokružila sandalama sa cirkonima koje su se savršeno uklopile uz haljinu.

Zbog čega Sara i Dunja važe za modne ikone, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dunja Jovanić i Sara Jovanović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši