Poznata domaća influenserka Dunja Jovanić od skoro ima svoj brend BÉBÉ koji se iz meseca u mesec sve više razvija i napreduje.

Pored omiljene oversized After sex pridžame koja se sastoji iz široke košulje i donjeg dela plave boje, sada se može pronaći model i u beloj, a uskoro, nadamo se, i u rozoj boji!

Iako su oversized modeli košulje već dugo aktuelni na modnom nebu, neke dame ih zaobilaze u širokom luku jer su ubuđenja da im ne stoje dobro. Na mnogobrojna pitanja zašto je pravila baš toliko široku pidžamu koja nam izgleda kao da ju je ukrala dečku, Dunja je objasnila rečima ''Cela pidžama je oversized i treba da nam pruži taj utisak da je njegova''i dodala je da je kroj rađen po apsolutno muškom modelu.

Ipak, i ovaj muški model košulje možete prilagoditi svom ženstvenom i zavodljivom stilu. Dunja ima super predlog kako da od muške oversized košulje u nekoliko koraka napravite sexy košulju za koju će vas svi pitati.

Možda ste primetili na njenom Instagram profilu da onu košulju najčešće nosi tako što prednji deo upaše u pantalone/ farmerke, ali otkrila je i novi način koji će se dopasti mnogim damama koje se ne osećaju lepo u ovom originalno muškom kroju košulje.

dunja jovanic u svetloplavoj kosulji
screenshoot/instagram 

Naime, sve što je potrebno jeste da košulju zakopčate od ispod grudi do pupka, a zatim dva kraja košulje, "repove" koji nisu zakopčani, od unutra ka napolje prebacite preko dela koji ste zakopčali.

Iiii to je! Dobili ste super ideju kako da izgledate privlačno i moderno. Super je što na toliko načina možete samo jednu košulju kombinovati i transformisati da će svi misliti da ih imate nekoliko različitih u ormanu!

dunja jovanic u svetloplavoj kosulju brenda bebe
screenshoot/instagram