Nastup Jelene Karleuše u okviru Music Week-a i dalje se prepričava, a bio je to svojevrsni spektakl za pamćenje, a ono što je posebno bilo iznenađujuće je njena gošća koja joj se pridružila na nastupu, a u pitanju je Sara Jo.

Ona se pojavila na sceni u trenutku dok je JK izvodila numeru "Slatka mala", a publika je je sa oduševljenjem ispratila svaki detalj.

Karleuša je Saru najavila kao "moja drugarica Sara Jo", dok joj se mlađa koleginica obratila rečima "One & only Jelena".

- Pop kulturu čine neočekivane stvari i spojevi, a poenta iste je da se ljudi zabave. Verujem da smo im sinoć priredili šou koji nisu očekivali! Bez preteranog razmišljanja sam prihvatila Jelenin poziv, hvala joj na tome - izjavila je Sara Jo za Story.rs

sara jo i jlena karleusa
Instagram 

Nakon zajedničkog nastupa Sara je izvela još dve pesme "Bez Sna" i "Mili, mili", uz koreografiju koja je bila deo originalnog perfomansa za nastup na Svetskom prajdu u Kopenhagenu, gde je Sara nastupala kao jedini izvođač sa ovih prostora ikada.

Ono što je takođe bilo zapaženo bio je Sarin outfit u neobičnom kostimu koji je naglasio njenu figuru. Kombinezon od tila bio je rasecen sa jedne strane, a neobične šare upotpunio je komplet od lateksa.

Instagram Sara Jo i jelena Karleuša