SVETSKI NASTUP SARE JO NA PRAJDU U KOPENHAGENU: Izgledom ostavila sve bez teksta, a koreografija je čista PROVOKACIJA

Sara Jo je svojim nastupom očarala sve prisutne na Prajdu u Kopenhagenu, a posle je obradovala i svoje pratioce na Instagramu podelivši snimak.

Instagram 

U subotu 21. avgusta 2021. godine zatvoren je Prajd u Kopenhagenu, na kome je pored odabranih izvođača nastupila i naša popularna pevačica Sara Jo.

Sara je svojim nastupom očarala sve prisutne, a kasnije i svoje pratioce na Instagramu kada je objavila snimke iz Kopenhagena.

Ovo je bio prvi put da neko iz Srbije nastupa na ovako značajnoj manifestaciji, a ujedno je i uvod u EuroPride 2022 koji će se održati u Beogradu u septembru 2022. godine.

Ono što je priredila na bini je izgledalo svetski, a nikome nije promakla koreografija koja je veoma zahtevna, ali u isto vreme i vrlo provokativna.

Instagram Sara Jo na prajdu u Kopenhagenu

Sara Jo je na sceni u Kopenhagenu izvela svoje hitove "Bez sna", "Mili, mili" i "Nemam vremena za to" u novim aranžmanima.

Njoj su se na sceni pridružile i dreg kraljice iz Beogada Alex Elektra i Dita Von Bill, dok su je sve vreme pratile četiri plesačice.

Sara je na sebi imala bodi sa dugim rukavima, ali je donji deo bio sačinjen samo od gaćica, te se oblikovana guza mogla videti.

Posebnu pažnju izazvao je snimak kada je napravila "kolut", a to možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši