Sara Jovanović poznata je kao neko ko ne prati slepo trendove, već slobodno možemo reći da ih kreira. Ne samo kada je u pitanju oblačenje, već i kada su u pitanju frizure.

Do sada je izmenjala gotovo sve - dugu kosu, kratku, lokne, kikice... a igrala se i sa bojama. 

Nedavno se ponovo odlučila za veliku promenu i odsekla lokne po kojima je bila prepoznatljiva. Do skoro smo Saru mogli da vidimo ili sa visokim repom, ili sa prepoznatljivom visokom punđom, a ukoliko ju je nosila puštenu, uglavnom je birala meke talase i volumen zbog čega je uvek dobijala komplimente.

sara jo danas
Instagram 

Već neko vreme nije odstupala ni kada je boja u pitanju. Mekim svetlijim pramenovima prošarala je kosu i uokvirila lice, a upravo ovaj trend jedan je od najpopularnijih ove sezone što možete i videti na fotografijama u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Sara Jovanović

Ipak, kada se Sara prvi put pojavila na sceni, "furala" je potpuno drugačiji fazon.

Bila je prepoznatljiva po aksesoarima, pogotovo maramama - bandanama, a pin-up fazon bio joj je jedan od omiljenijih.

sara jovanovic na pocetku karijere
pritnscreen/youtube 

A onda 2014. šok - Sara je odsekla svoju kosu i prošetala kratku frizuru sa dužim šiškama, kada su mnogi komentarisali da iako lepoj pevačici sve dobro stoji, ovo možda nije bio najbolji izbor za nju.

sara jo se osisala na kratko 2014
pritnscreen/youtube 

Eksperimentisanja sa ponajviše bojama kose su se nastavila, te je u jednom trenutku Sara imala čak nekoliko boja na glavi, ili što bi rekli - bila je Bili Ajliš pre nego što je postalo planetarno popularno, a sve njene transformacije, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta i glasajte, koja je pevačici najlepše pristajala:

Youtube Sara Jovanović