Sara Jovanović prema pisanju domaćih medija raskinula je vezu s producentom Milkom Babićem, a ubrzo nakon raskida krenule su priče da ima novog dečka s kojim je viđena u javnosti.

Sada je u jednom restoranu na Dorćolu uhvaćena sa novim dečkom kako piše portal "24sedam". Kako se navodi Sara i njen partner ušli su u ugostiteljski objekat dobro raspoloženi, sve vreme su se smeškali, a zatim su u nekoliko navrata razmenili nežnosti.

Naime, novi dečko Sare Jovanović, je talentovani slovenački plesač Žiga Sotlar sa kojim pevačica intenzivno sarađuje. Snimio je spot prošle godine za Sarinu pesmu "Kaži mi", u kom strasno plešu.

sara jovanovic u spotu sa novim deckom
Youtube 

Koreograf i plesač iz Ljubljane inače već dugo sarađuje sa najvećim zvezdama sa ovih prostora.

Šira javnost imala je priliku da ga vidi prvo na manifestaciji Music Awards Ceremony, zatim na turneji Maje Berović "Pravo vreme", kao i na poslednjoj turneji Severine Kojić.

Najzapaženiji je bio svakako njegov rad sa Natašom Bekvalac na koncertu "S.O.S. za ljubav" na kom je osmislio kompletnu koreografiju za spektakl koji je već proglašen za najsloženiji projekat na ovim prostorima u prethodnih nekoliko godina.

Zgodni i talentovani Ziga za sebe kaže da je povučen i posvećen poslu, a čini se da je tek na početku velikog uspeha budući da su muški plesači u Srbiji u manjini i da je na srpsku scenu doneo osveženje i unapredio scenske nastupe naših izvođača.

Instagram Žiga Sotlar novi dečko Sare Jo

Sara Jo i Žiga, viđeni su u jednom beogradskom restoranu u kojem su naočigled svih razmenjivali nežnosti, piše pomenuti portal, a iako poljupca nije bilo, oni su se držali za ruke, te se stiče utisak je njihov odnos prevazišao prijateljski nivo.