Sara Jovanović rešila je da napravi promene u životu, a kako to obično biva kod većine žena, krenula je od frizure.

Naime, ona je svoju dugu kosu skratila u popularnu verziju boba, a odmah je podelila nekoliko fotografija na svom Instagramu.

Tada je istakla da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom želela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro delo.

sara jo
Instagram 

- Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije.

Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj.

A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje.

Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom "poduhvatu", vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke - što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom - istakla je Sara nedavno.

sara jo
Instagram 

I dok su njenom transformacijom mnogi oduševljeni, Sara je odlučila da istupi u najprovokativnijem izdanju ikada.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko snimaka "iza scene" i tom prilikom pokazala koliko je "divlja" kao što nosi naziv njene najnovije pesme.

"Ludilo", "Ovo je strava", "Očaravajuća", "Prelepa", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Fotografije Sarinog provokativnog izdanja pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Sara Jo