Pevačica Severina Vučković često ističe koliko voli svoju majku Anu Vučković. U poslednje vreme Severina je u centru pažnje zbog spekulisanja o novoj vezi sa producentom Filipom Miletićem, a sada je objavila fotografije sa svojom majkom.

Pevačica je emotivnom porukom raznežila svoje pratioce.

Severina je svoje najsigurnije utočište, kako je i sama napisala, našla u naručju svoje majke, te je pozirala u njenom zagrljaju.

- Ovaj zagrljaj me je napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost, njen stav i dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je pevačica.

severina
Instagram 

Mnogi su primetili da pevačica i njena majka liče, te su pisali da je za Severinin dobar i mladolik izgled zaslužna genetika.

"Samo mama, uvek mama, jedna mama", "Ko ima mamu, bogat je", "Najlepše ste", "Baš ličite", "Rasplakala si me", "Seve, sad vidimo na koga ličiš", "Vidi se dobra genetika, majka ti je mladolika", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Severina je jednom prilikom za hrvatske medije otkrila kako je mama Ana na porođaju jedva preživela.

- Rodila me je carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila. Rodila me je u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma.

Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje. Rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome.

Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je pevačica za hrvatske medije.

Kako izgleda Severinina majka pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Severina sa majkom