Nije tajna da Severina svakom svojom novom objavom raspameti desetine hiljada svojih obožavatelja, a najnoviji post na Instagramu u samo 15 minuta je dobio preko pet hiljada lajkova i gomilu komentara.

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju nastalu na Maldivima na kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir, a uz njega je imala samo lepršave pantalone.

"Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Brutalna", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

severina u toplesu
Instagram 

Severina inače iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove godine se i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena veselja.

Podsećamo, razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu u avgustu ove godine nakon meseci šuškanja da u njihovom braku nije sve kako treba. I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom.

Po fotografija koje svakodnevno dele čini se da su oboje krenuli dalje svojim životima, a posle Severine, Igor se sve više okrenuo veri. O tome svedoće i njegove najnovije fotografije koje je nedavno okačio na svom Instagramu.

Instagram, screenshoot/instagram Severina