Pevačica Severina obeležila je bitan datum u svojoj porodici.

Naime, dobro je poznato da je veoma vezana za svoju sestričinu Miu Popović koja je inače ćerka njene sestre Marije.

Ona se i porodila pre nekoliko meseci i donela na svet dečaka, a ponosna baka nije propustila priliku i da joj čestita na mrežama. Inače, Severina često deli njihove zajedničke fotografije, a sada je došao na red još jedan bitan povod.

Naime, lepa Mia danas slavi rođendan, a pevačica joj se obratila emotivnom posvetom:

"Mila moja, mamice moja, toliko sam srećna zbog tebe i hvala što si nam donela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila... a i naša... neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj", napisala je Severina uz fotku na kojoj svoju lepu rođaku ljubi u obraz i na kojoj je ona ukrala svu pažnju.

mia popovic i severina
pritnscreen/instagram 

Severinini pratioci pridružili su se čestitkama, a slavljenicu su obasipali i komplimentima na račun izgleda, te su je čak i poredili sa slavnom holivudskom glumicom.

"Koliko lepa devojka", "Srećno joj bilo", "Divne ste obe", "Ona je ista Sandra Bulok iz mlađih dana"... pisali su ispod fotografije, a mnogi su se složili sa komentarom da je nalik slavnoj glumici.

Inače, Severina često ističe koliko voli Miu i koliko je na nju ponosna, a upravo je ona bila jedna od najpouzdanijih osoba koja joj je ponekad čuvala sina.

Zanimljivo je i da je baš Severina ta koja je pre 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila prošle godine, takođe za njen rođendan, a još fotografija ove lepotice pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Mia Popović i Severina