Severina ne skriva bliskost s akademskim slikarom i piscem Dimitrijem Popovićem, ali i s još jednim muškarcem.

Zanosna pevačica se prošlog petka pojavila u KBC-u Dubrava na predstavljanju Dimitrijeve nove knjige, a pažnju je plenila u zanimljivoj kožnoj kreaciji.

Ljubičasta boja kožne kreacije bila je pun pogodak, a pevačica je odabrala nešto jaču šminku na očima i ispeglanu kosu. Pojavila s u društvu menadžera Tomislava Petrovića i producenta Filipa Miletića.

Upravo se za Filipa neko vreme šuškalo da među njima postoji "nešto više", posebno nakon što su krajem avgusta objavili zajedničku fotografiju iz Crne Gore. Filip je za Kurir TV jednom prilikom otkrio kako su njih dvoje "kliknuli na prvu", ali ovo se odnosilo samo na posao.

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji

Podetimo, Severina se razvela od supruga Igora Kojića u avgustu ove godine nakon meseci šuškanja da u njihovom braku nije sve kako treba. Par je u braku bio šest godina, ali još uvek nisu poznati razlozi raskida.

Severina i Igor su se venčali krajem septembra 2015. godine. Pevačica je tada objavila fotografiju na kojoj su ona i Kojić skočili obučeni u bazen. U oktobru iste godine su imali svadbeno slavlje i u Beogradu, a godinu kasnije su imali venčanje i u Zanzibaru.

Tajnu o njihovom upoznavanju otkrio je menadžer, inače Severinin dobar prijatelj Edvin Softić. "Igor mi je prijatelj, a sa Severinom sam već dugo kao porodica. Drago mi je da se njihova veza završila brakom", izjavio je Softić pre nekoliko godina za hrvatske medije.

Instagram Severina i Igor

Navodno je upravo on odveo Igora na Severinin koncert u Sava centar i poveo ga iza bine da se upoznaju.

Tamo su se rodile prve iskre među njima, a vrlo brzo nakon toga ušli su u vezu koja je do pre par godina delovala kao da nikad neće prestati, uprkos razlici od 15 godina između pevačice i fubalskog menadžera menadžera.

Severinine fotografije sa promocije nove knjige, na kojoj joj je društvo pravio Filip Miletić možete pogledati ovde.