Severina je velikim koncertom zatvorila ovogodišnje Vinkovačke jeseni, a ni loše vreme je nije sprečilo da nastupi pred brojnim obožavateljima.

"Nothing compares to you, Vinkovci… Što je kiša više padala, vi ste bili sve glasniji. Kažu "nikad puniji trg", a meni puno srce. Hvala, dragi moji Vinkovci, trebali ste mi", napisala je Severina uz video koji je objavila na svom profilu na Instagramu.

U videu se vidi i da joj čovek iz obezbeđenja na binu donosi kišobran kako ne bi pokisnula, ali ona je to odbila sa smeškom na licu pa ga poprilično začudila.

"Ti si divna osoba", "Kako god i šta god, ova žena zrači ljubav", "Koliko pozitive", "I ti si nama trebala", "Svaka čast, prava profesionalka", "Kraljica", "Ja ne znam ko ne može da ne voli ovu Seve", "Volim tvoju energiju", "Neki ljudi samo pokisnu, drugi osećaju kišu", napisali su joj pratioci u komentarima.

Podsetimo, Severina bi uskoro trebala da se oproba i u novom poslu, a ona će se naći u ulozi voditeljke. Brojni obožavatelji s oduševljenjem su prihvatili ovu vest, a društvene mreže zatrpali su pozitivnim komentarima.

Još uvek nisu poznati svi detalji, ali u javnost je procurilo da će se emisija emitovati na regionalnom kanalu sa sedištem u Banja Luci.

Instagram, printscreen/instagram Severina