Pevačica Severina održala je nastup u Crnoj Gori, gde je sa velikim uzbuđenjem podelila sa fanovima srećne vesti.

Pesmu "Rođeno moje" koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se poput nje borile za starateljstvo nad svojom decom, ovoga puta otpevala je srećna i spokojna, a potom nije izdržala da novosti sakrije od publike.

- Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo - rekla je Severina i istog trenutka prolomio se vrisak, a snimak sa koncerta postao je viralan na društvenim mrežama.

Podsetimo, Severina se nedavno našla u žiži pažnje nakon što je objavljeno da se razvela od Igora Kojića. Naime, nakon šuškanja da se popularni par razilazi, Severina je zvanično za medije potvrdila da su se ona i Igor Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, pevačica za svog bivšeg partnera ima samo lepe reči.

Severina pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, a malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu.

Prema pisanju medija, moguće je da su sada već bivši supružnici određeno vreme glumili da su u srećnom braku, dok je u toku bio spor za starateljstvo nad njenim sinom.

Instagram Severina i Igor