Severina je nedavno za medije potvrdila da su se ona i Igor Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, ističući da je on bio divan partner i da je uvek bio tu za nju u najtežem periodu života.

Nakon brojnih nagađanja potvrđeno je da se Severina razvodi, a pevačica je otkrila jednom prilikom kako je dobila ime, po kom je i poznata.

Naime, Severinin tata se zove Sever, pa je po njemu i dobila ime.

- Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da se ja zovem Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina: Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim, moja baka to nije želela - otkrila je Seve jednom prilikom u emisiji "Ami dži šou" i dodala kako je došlo do toga da ona bude Severina.

kako je severina dobila ime
printscreen/instagram 

- Tako je moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever. Tako sam ja Severina - ispričala je pevačica i otkrila još detalja.

- Mada, prekoputa kuće moje babe postojao je limar koji se zvao Severin. Tako da... Ali mislim da je ipak zbog oca- našalila se Severina tada.

Kako izgleda Severina nakon razvoda od Igora Kojića, kao i još neka njena nedavna izdanja, pogledajte u galeriji:

Instagram Severina nakon razvoda