Nakon dužeg nagađanja o kraju braka između Severine i Igora Kojića, nedavno je stigla potvrda o njihovom definitivnom razvodu.

Naime, Severina se sada razvela i zvanično, jer su oboje potpisali papire za razvod braka, u Zagrebu.

I dok se pevačica oglasila putem svog PR tima, Igor je jednom objavom preneo kako se oseća. Iz porodice Kojić prva se javno oglasila Igoreva baka Dobrija Kojić, koja živi u Loznici i iznela detalje braka sada već bivših supružnika, prenosi 24sata.hr.

Baka Igora Kojića kako kaže, bila je prisutna na njihovom grandioznom venčanju 2015. godine, ali joj se ponašanje bivše snahe već tada nije dopalo.

severina i igor kojic
screenshoot/instagram 

- Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala - kaže Dobrija.

Na tvrdnje hrvatskih medija da su Severina i Igor živeli u njenom luksuznom stanu na zagrebačkom Kozjaku, ona je izričito tvrdila:

- Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu. To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u maju napunila 50 godina - rekla je baka Igora Kojića.

Ona je za pomenuti portal otkrila i razlog sukoba srpske snajke i porodice Kojić:

Instagram Severina i Igor

- Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela da vodi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako - zaključila je.