Severina i Igor Kojić zvanično su se razveli u četvrtak u Zagrebu, što je pevačica i sama potvrdila.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam šta da dodam. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni", rekla je Severina između ostalog.

O njihovoj bračnoj krizi pisalo se mesecima unazad, a jesenas se spekulisalo da je pevačica navodno bila u vezi sa vinarom Tomislavom Voštinićem, što je Severinin tim demantovao.

Pevačica iza sebe ima buran ljubavni život, čak šest puta je bila verena zbog čega ima titulu "kraljice veridbi". Pogledajte u nastavku bivše ljubavi Severine Vučković...

Alen Marin

Severina je davno bila u vezi sa pevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom, koji ju tokom ljubavne romanse i zaprosio. Međutim, ona se nije udala za njega.

Milan Lučić

Nakon raskida s Alenom, pevačica se kratko zabavljala s preduzetnikom Milanom Lučićem. Hercegovački biznismen Milan Lučić ostaće Severinin najpoznatiji dečko. Nije poznato koliko su dugo bili u vezi, ali je javnost saznala za njih 2004. godine, kada je procureo privatni video-snimak.

Srećko Vargek

Severina se ni sa Srećkom nije skrasila. Srećko je planirao je da oženi lepu pevačicu, ali nije izdržao pritisak koji je nastao zbog snimka. Iako joj je u početku pružao podršku, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice, pa su se na kraju ipak razišli.

Mate Čuljak

Nakon Srećka, Severina je bila u vezi sam osam godina mlađim Metom Čuljakom, sa kojim se rastala nakon godinu i po dana veze. Treći put po redu nosila je verenički prsten. Međutim, nedelju dana pre njenog 35. rođendana, umesto braka došao je raskid.

severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Slavko Šianović

Pevačica je zatim sreću našla sa riječkim "kraljem teretana" Slavkom Šajinovićem, kog je upoznala na svm nastupu. Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Milan Popović

Nakon dve i po godine veze, pevačica je tadašnjeg verenika Slavka ostavila zbog "kralja bakra", Milana Popovića, kojeg je upoznala dok je pevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je pevačicu verio, a ubrzo nakon toga Severina je rodila sina Aleksandra. Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan su se rastali.

Igor Kojić

Posle raskida sa Milanom, Severina se nije upuštala u veze, sve dok nije upoznala Igora Kojića. 2015. godine Severina se udala, a ovom paru koji je bio šest godina u braku nije smetala ni razlika od 15 godina, a dok je ljubav trajala važili su za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih.

Tokom braka vredno je radila na svojoj karijeri, dok je posao njenog muža Igora bio da joj pruža nesebičnu podršku. On ju je verno pratio na koncertima i turnejama. Iako se činilo da je našla srodnu dušu, usledio je krah braka. Severina i Igor su se razveli 19. avgusta u Zagrebu, a pevačica i danas ima samo lepe reči sa svog, sada već bivšeg suprga.

Instagram Severina i Igor

"Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", poručila je Severina za jutarnji.hr.

severina na plazi
Instagram