Severina se zvanično razvela od Igora Kojića juče u Zagrebu. Očigledno je da je pevačica to već prebolela obzirom da život nastavlja da živi punim plućima što možemo primetiti po njenoj prvoj objavi nakon razvoda.

Severina se oglasila putem svog PR tima nakon što je u javnost izašla vest da se razvela od supruga Igora Kojića 19. avgusta na zagrebačkom sudu.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam šta da dodam. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog deteta nisu bili. I to, nećete verovati, ista sudinica koja je vodila predmet starateljstva, Tea Golub. Nije joj trebalo ni sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istakla je pevačica.

severina o razvodu od igora kojica
Instagram 

Inače, nedugo pre njene izjave izvori bliski Severini su potvrdili da se službeno razvela. Pevačica i fudbalski menadžer su potpisali sporazumni razvod braka 19. avgusta na zagrebačkom sudu za koju su podneli zahtev pet dana ranije.

O bračnim problemima sada već bivših supružnika počelo se šuškati u aprilu prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Naime, srpski mediji su tvrdli da se pevačica posvađala s Igorovim roditeljima dok je boravila s njim u njihovom domu u Beogradu.

severina o razvodu od igora kojica
Instagram 

Nakon toga je ona sama došla u Zagreb dok je Kojić ostao u Srbiji. Mesecima se šuškalo o krizi u njihovom braku, a oni to nisu želeli da komentaripu nego su tek stavljali misterzozne objave na Instagram profilima na kojima su se nedavno i otpratili.

Ipak, Severina još uvek ima lepo mišljenje o svom bivšem suprugu.

"Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", poručila je Severina za jutarnji.hr.