Severina Kojić (49) otputovala je na omiljenu lokaciju za partijanje Ibicu, a sada deli atraktivne fotografije na svom Instagramu.

Iako su mnogi komentarisali kako je izostala čestitka na Instagramu za 34. rođendan njenog muža Igora Kojića, reklo bi se da pevačica uživa i da ne haje za komentare.

"Ispred mene DJ", napisala je pevačica uz objavu stih svog hita "Bred Pit". Severina, koja uživa na Ibici, pozirala je u izazovnoj haljini u kojoj svaki pogrešan pokret može da otkrije previše.

Naime, Splićanka je obukla kreaciju crvene boje s velikim izrezom na leđima, skoro od vrata pa sve do iznad zadnjice. Na glavu je stavila slamnati šešir dok je oči sakrila iza sunčanih naočara.

severina na ibici
Instagram 

Severinina modna kombinacija je oduševila njene pratioce.

"Najlepša", "Top", "Predivna žena", "Izgledaš ludilo", "Woow", "Oduzimaš dah", komentirali su ispod fotografija.

Instagram Severina na Ibici

Neki su nastavili i stihove njenog hita. "Iza ruši se sve", napisali su. Objava je u pola sata prikupila više od osam hiljada lajkova.

Podsetimo, već neko vreme se u medijima šuška da Severina i Igor nisu zajedno, a dok je on slavio rođendan U mostaru pevačica je otputovala na prestižnu destinaciju. Ovo je izazvalo dodatnju sumnju da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Instagram Severina i Igor

Igor je takođe obrisao sve zajedničke fotografije sa Severinom, a ostavio je samo dve na kojima pozira s njenim sinom Aleksandrom.