Severina se na profilu na Instagramu pohvalila vožnjom morem na džet-skiju, a malo je reći da su ti prizori njene obožavatelje ostavili bez daha.

49-godišnja Seve time je zapravo najavila večerašnji koncert u Vrnjačkoj Banji, a čini se da publici ponovno priprema pravi spektakl.

"Vrnjačka Banja, stižeeem... Ako padne kiša - kisnemo zajedno... Zar to nije dobar osjećaj?", napisala je pevačica uz fotografije.

severina
Instagram 

"Predivna si", "E baš ti je lep ovaj džet-ski", "Kraljica lepote", "Lepota Balkana", "Živa vatra", "Seve ti sve mlađa i mlađa", "Savršena", "Prezgodna" poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Inače, pre nedelju dana Severina je iznenadila publiku na svom koncertu u Bolu na Braču na kojem se pojavila na bini obučena kao lik iz popularne serije "La Casa de Papel", u crvenom kombinezonu s kapuljačom i maskom preko glave.

Instagram Severina na skuteru

Podsetimo, nedavno je pevačica doživela pravu nperijatnost kada je njen stan u Zagrebu opljačkan, a prema nekim navodima ukupna šteta je oko 300.000 evra.

Severina je nakon stresnog iskustva rešila da baterije napuni na najbolji mogući način odmorom sa sinom i druženju sa publikom.